Au lăsat casa, serviciul, și-au luat copiii și au plecat în lumea mare cu o RULOTĂ! Locuiesc unde vor, pe malul unui râu, lângă o padure sau în orice oraș din Europa. Cine ar vrea să le urmeze exemplul?

Nu mulți sunt cei care au curajul să renunțe la serviciu, la casa cu toate cele agonisite de-o viață, pentru a-și îndeplini „visul ascuns” în adâncul inimii: de a locui departe de monotonia și gălăgia orașului, de a vizita locuri noi, superbe și de a obține astfel o lniște și libertate totală.

O familie din România a renunțat la tot acum patru ani, pentru a locui într-o rulotă, acolo unde își doresc: în sânul naturii sau în orice oraș din Europa. Între timp familia s-a îmbogățit cu doi membri, unul dintre copii s-a născut tot în rulotă.

Invitați la emisiunea Iubește viața, la tv8, Dan și Cornelia Constantinescu au dezvăluit ce i-a motivat, ce probleme au întâmpinat și cum este să pornești în lumea mare cu patru copii.

Urmărește video de mai jos și spune-ne dacă ai avea curajul să o faci vreodată?

 Sursa: Facebook.com/Iubeșteviațatv8

Foto: Facebook.com

Vezi și: Ce crede un italian stabilit în Moldova, despre „seleodcă”, „curentul” din microbuzul 103 și despre moldovenii „fără dispoziție” (Video)

Distribuie articolul: