Shiloh se pare că nu mai vrea să fie John și nici să treacă prin procesul de schimbare de sex, așa cum se zvonea mulți ani la rând, zvonurile fiind alimentate de look-urile masculine pe care le prefera. Aceasta a fost surprinsă zilele trecute alături de mama sa celebră și sora sa Zahara, la shopping, iar look-ul adolescentei a fost unul mai feminin ca oricând.

Shiloh ne-a obișnuit cu ținutele și atitudinea sa mai… băiețească, dar și datorită dezvăluirii lui Brad Pitt din 2008, în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey, că le cere apropiaților să o numească John. Acestea, dar și zvonul precum că la 18 ani își dorește să treacă prin procesul de schimbare de sex, pare că nu se adeverește. Cel puțin în prezent, adolescenta afișează un look feminin, comun fetelor de aceeași vârstă cu ea.

Pe 8 ianuarie, de ziua de naștere a Zaharei, Angelina Jolie, împreună cu două dintre fiicele sale, a vizitat un magazin etiopian din Los Angeles, California. Totuși, toată atenția paparazzi a fost nu dedicată Zaharei sau Angelinei Jolie ci, lui Shiloh. Adolescenta a trecut printr-o transformare frumoasă și din fetița cu tunsoare scurtă și haine băiețești s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Îmbrăcată într-un hanorac negru, pantaloni scurți și largi din denim, ghete și un coc lejer, aceasta afișează un look mai feminin ca oricând, semn că planurile ei pare că s-au schimbat. Deși a purtat mască, este evident că Shiloh a împrumutat trăsăturile ambilor părinți și crește o fată de o frumusețe rară. Vă convingeți de acest lucru admirând fotografiile de mai jos.

Sursa foto: Instagram