Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care se află în plină pregătire pentru o schimbare a sexului, administrează hormoni și abia așteaptă să ajungă pe masa de operație, dar se pare că a decis să încetinească.

Foto: woman.ru

Fiica cea mai mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Shiloh, nu mai surprinde publicul cu ținutele sale masculine, aspectul unghiular și tunsoarea scurtă în stilul tatălui ei.

Încă din copilărie, fata s-a simțit străină în propriul corp, așa că nu este surprinzător faptul că de la vârsta de 12 ani Shiloh, a cerut să fie numită John, apoi a început să administreze preparate hormonale care ar trebui să blocheze dezvoltarea feminină.

Foto: woman.ru

Deja nu ne mai așteptam ca fiica lui Jolie și a lui Pitt să apară într-o ipostază feminină, dar viața este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Pe 27 august, Shiloh a fost observată de paparazzi când a fost la o cină, în Malibu cu Angelina și surorile sale Zahara, Vivienne, dar și frații Knox, și Maddox.

Foto: woman.ru

Părul scurt, cu care ne-am obișnuit, Shiloh l-a lăsat să crească. Fiica lui Pitt a aranjat părul frumos și l-a strâns. Pantalonii scurți, una dintre piesele ei vestimentare preferate, nu mai arătau atât de masculini.

Reamintim, Jolie a menționat că ea nu se va opune dorinței fiicei sale de a deveni ceea ce își dorește. Se vorbește că Angelina a căutat de mai mulți ani clinici care vor fi gata să efectueze o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului.

Sursă: woman.ru