Pe 27 mai, își celebrează a 11-a aniversare Shiloh - fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, dar și primul copil biologic al acestora. Cu această ocazie, mama și-a dus fiicele la Disneyland, urmau să fie surprinse într-o mulțime de fotografii.

„Cel mai fericit loc de pe pământ, în viziunea copiilor” – această destinație a fost aleasă de către copiii Angelinei Jolie, pentru a 11-a aniversare a fiicei Shiloh.

KO

Vedeta de 41 de ani a mers, așadar, la Disneyland Resort din Anaheim, California, în compania omagiatei, dari și a surorile ei -Vivienne și Zahara. La ziua de naștere a lui Shiloh ar fi venit și câțiva prieteni pe care fata și i-ar fi făcut la recenta călătorie în Cambodgia.

4

Shiloh – fetița de 11 ani a actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie, contină să se diferențieze printr-un exterior atipic fetelor, preferând mai mult hainele pentru băieți și tunsorile masculine, fapt trădat și de fotografii.

3

Amintim că Shiloh Nouvel a venit pe lume în Swakopmund, Namibia. Primele fotografii cu fetița au fost vândute în scop caritabil, la un preț record pentru fotojurnalismul din acea perioadă.

5

6

7

jol

Foto: instagram, Twitter