Canapeaua este mai mult decât un loc de relaxare. Este una dintre cele mai mari și importante piese de mobilier din casa ta! Aceasta poate ajuta la stabilirea tonului întregii camere, de aceea oamenii petrec atât de mult timp selectând piesa potrivită. Ar trebui să alegi o culoare neutră și să adaugi culoare cu ajutorul pernelor? Ar trebui să îndrăznești cu o canapea cu un design deosebit? Atât de multe alegeri …

Și totuși sunt câteva criterii de care este bine sa ții întotdeauna cont: calitate, confort și design.

Aruncați o privire la selecțiile moderne si utile în materie de canapele  pe care Fabrica de mobilă CONFORT ți le propune. Niciodată nu știi când îți vei găsi canapeaua potrivită!

Funcția de bază a unei canapele ar trebui să fie confortul, conferirea unei senzații de relaxare. Producătorii de mobilă au extins funcționalitatea canapelelor: de la canapele fixe de pe care te uiți la TV, până la patul în care urmează să dormi nu este decât o mișcare: clic-clac. Adesea ne surprindem că ne îndreptăm instinctiv spre canapea, fie că avem nevoie de un moment de relaxare sau lucrăm la calculator. De aceea este important să alegem cu grijă un mobilier de care depinde într-o atât de mare măsură confortul nostru.

CONFORT este fabrica de mobilă în Chișinău, care activează de mai bine de 25 de ani, are peste 700 de specialiști în domeniu care au învățat în timp ce este confortul și calitatea. Iată câteva sfaturi pentru alegerea canapelei perfecte, direct de la cei mai buni specialiști:

Dimensiunea canapelei

Chiar dacă ți-a căzut cu tronc canapeaua cea verde și crezi că s-ar potrivi perfect în livingul tău, nu te grăbi să cumperi nimic, până nu faci măsurile de rigoare. Astfel, asigurându-te că canapeaua va încăpea în spațiul disponibil.

Calitatea

Foarte multe produse de pe piață au un aspect impecabil și sunt în ton cu ultimele tendințe de design interior însă, la o analiză atentă, poți observa faptul că materialele din care sunt fabricate nu sunt cele mai bune. În ceea ce privește canapelele și tapițeria, optează pentru materiale naturale, care se curăță ușor și care își păstrează aspectul pe termen lung.

Funcționalitatea

În ultimii ani, oferta de canapele s-a îmbogățit cu un nou model extrem de practic: canapeaua extensibilă și multifuncțională. Fiind de obicei alcătuită din mai multe corpuri, ea vă permite să aranjați camera cu mult bun gust, utilizând spațiul cu maxim de eficiență. Pe timpul zilei vă bucurați de un colțar elegant pe care puteți invita prietenii, iar noaptea devine un pat confortabil ce vă asigură un somn liniștit. Prezența spătarelor reglabile, a tăvițelor încorporate pe care să puteți așeza câteva pahare sau chiar a unor rafturi încorporate în mânerele canapelei au extins funcționalitatea acestei piese de mobilier care este prezentă în orice casă.

O canapea reprezintă o investiție foarte importantă pentru locuință și este indicat să se acorde o atenție deosebită atât calității acesteia, cât și altor câteva criterii, precum concordanța cu designul camerei sau rezistența în timp a materialelor. O canapea nu se schimbă după un an sau după un sezon. Calitatea ei se va vedea după minim un an de folosință. Dacă nu s-a acordat atenție materialelor din care este fabricată, vei putea avea surprize neplăcute, că tapițeria se deteriorează și întreaga canapea devine foarte incomodă. Anume din această cauză, la achiziționarea mobilierului, este indicată consultația specialiștilor în domeniu. Iar împreună cu echipa CONFORT, cu siguranță vei face alegerea potrivită.

P