O canapea este cel mai important obiect în zona de relaxare din interiorul casei, dar și unul care conferă o atmosferă degajată și, în același timp, sobrietate și eleganță unui oficiu. Însă a alege o canapea care să armonizeze ca design cu spațiul interior, să satisfacă așteptările persoanelor care se vor bucura de acest obiect de mobilier, având nu doar valențe estetice, ci și practice, nu este atât de simplu. Fabrica de mobilă Confort vă propune una dintre cele mai variate game de canapele din Chișinău, proiectate pentru cele mai diferite gusturi și la prețuri pentru toate bugetele.

Modelele sunt noi, realizate în viziuni moderne, foarte practice sub aspect funcțional, rezistente, cu forme, dimensiuni, nuanțe echilibrate și odihnitoare.

Canapelele extensibile sunt printre cele mai căutate obiecte de mobilier multifuncțional, adaptabile pentru living sau dormitor. Avantajele lor sunt următoarele: se pot redimensiona foarte simplu la necesitate(dotate cu diverse tipuri de mecanisme de transformare), au elementele de bază reglabile și dețin spații de depozitare destul de vaste. În funcție de mărimea încăperii, puteți opta pentru o canapea compactă sau una mai încăpătoare, care va crea imaginea unei zone de lux în casa dumneavoastră. Deoarece suprafața utilă a canapelelor extensibile se poate mări sau restrânge, prezența lor în diferite variante va modifica de fiecare dată aspectul odăii, conferindu-i mai multă varietate vizuală.

În spectrul de modele ale canapelelor extensibile propuse de fabrica de mobilă Confort, cu siguranță fiecare cumpărător își poate găsi canapeaua pe care și-o dorește. Mai mult, modelul de canapea ales poate fi ajustat gusturilor personale, aveți posibilitatea de a alege materiile prime și nuanțele care se potrivesc designului încăperii pe care o veți mobila. Stofele de suprafață sunt rezistente, selectate special pentru particularitățile lor de curățare ușoară, dar totodată și rafinate, textura lor oferind senzații tactile foarte plăcute.

Canapelele fixe, deși sunt piese de mobilă practice, au o funcție pregnant decorativă. Aveți de ales între canapele cu forme drepte, care creează impresia unui mobilier impunător, larg și confortabil și cele cu forme ușor curbate / margini rotunjite, care transformă locuința într-un un ambient cald și primitor. Canapelele fixe marca Confort, pe platformă clasică, sunt tapițate cu stofe foarte delicate, în nuanțe fresh sau calde, perfecte ca decor și funcționale pentru orice spațiu de relaxare.

Materialele prime din care sunt confecționate asigură durabilitatea canapelei. Se poate opta pentru culori mai moderate/ liniștite sau mai active și îndrăznețe, nuanțe care se vor potrivi atât concepției stilistice a casei, cât și temperamentului stăpânilor.

Canapelele cu picioare înalte dau un aspect retro odăii, ideale pentru casele decorate în acest stil. Construcțiile compacte oferă posibilitatea de a fi încadrate nu doar în cadrul unui living, ci și la sufragerie, hol sau birou. Forma și materialul reflectă o atmosferă de lejeritate, fără a elimina particularitățile unui design interior sofisticat, cu gust și rafinament. Însă cea mai remarcabilă caracteristică și cel mai mare avantaj al canapelelor Confort este, desigur, construcția lor confortabilă. Pe lângă eleganța nuanței și a formei canapelei pe care o veți alege, e important să optați pentru Confort!

P