Radu, fiul lui Ștefan Bănică și al fostei sale partenere, Camelia Constantinescu, îi calcă pe urme tatălui său și a devenit deja, la o vârstă foarte fragedă, actor. Iată ce i-a spus acesta băiatului când a aflat planurile sale de viitor!

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, îi calcă pe urme celebrului său tată. Îl moștenește atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește talentul actoricesc. Așa că era doar o chestiune de timp până când adolescentul să-și dea seama că visează să devină… actor.

Iată însă că Ștefan Bănică nu este neapărat de acord cu decizia fiului său, în vârstă de 17 ani, de a-i călca pe urme în meseria de actor.

Invitat în platoul emisiunii pe care Dana Savuică o moderează pe Okmagazine.ro, Ștefan Bănică a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu fiul său în momentul în care acesta i-a mărturisit că își dorește să devină actor.

„Fiu-miu, Ștefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumușel – dar nu-i mai băgați în cap treaba asta! Are o sensibilitate și un bun-simț, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost asta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, dorește-ți să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferență!”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

SURSA

Vezi și: Prima imagine cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva. Artistul e foarte protector cu micuțul (Foto)