Cântă, face roluri memorabile, e un artist complet, dar rolul de tătic pare să i se potrivească cel mai bine lui Ştefan Bănică Jr. Artistul a fost surprins cu bebelușul în brațe.

Artistul a fost surprins de paparazii revistei Click! alături de soţia sa, Lavinia Pârva, şi de minunea din viaţa lor, micuţul Alexandru, iar imaginile sunt edificatoare. „Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică”, scria artistul pe Facebook cu patru luni în urmă, iar de atunci legătura dintre ei a devenit tot mai puternică. Astăzi, Ştefan e un tată protector şi atent la fiecare mişcare pe care fiul său o face, iar împlinirea i se citeşte pe chip.

„Ştefan este un tată foarte cool. Este îndrăgostit peste cap de copil. Sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieţii mele. A fost ceva sublim când mi-am luat prima oară bebeluşul în braţe. Am noroc de un copil foarte bun şi cuminţel. Cred că va avea mult umor”, mărturisea Lavinia, la Pro Tv, de curând.

Lavinia şi Ştefan Bănică formează un cuplu de 6 ani, dar şi-au legalizat relaţia în urmă cu doi ani. Ştefan Bănică mai are din căsnicia cu Andreea Marin o fetiţă, Ana Violeta, de 11 ani, iar din legătura cu Camelia Constantinescu un băiat, Radu Ştefan, ce 17 ani.