Olga Țăpordei este una dintre fondatorii „Angry Business”, aceasta este o femeie foarte activă și dă senzația că le reușește pe toate! Internauții nu odată s-au interesat de unde Olga se încarcă cu motivație, iar răspunsul nu a întârziat să apară într-o postare de pe Instagram unde aceasta povestește în ce constă secretul.

Olga spune că pentru ea, motivația înseamnă…scopuri! Aceasta susține că anume scopurile fac ca motorașul din interior să nu să se oprească, ci dimpotrivă să funcționeze la maxim și să se orienteze spre setarea noilor obiective.

„Zilnic primesc mesaje de genul, de unde atâta energie? ce te motivează? что тобой движет? etc.😂 Azi am simțit să scriu despre asta, probabil pentru că ieri am plecat cu niște insighturi profunde de la întâlnirea de follow up cu fetele din ediția 3 de la cursul de #PersonalBranding. Noi oamenii mereu avem nevoie de motivație, mie îmi place să o numesc disciplină. În tot: în sport, în muncă, în relație, acasă etc. Nu există pastile magice în acest sens, lucrurile trebuie făcute la timpul lor sau trebuie să ne asumăm consecințele.

Mie foarte mult îmi place să trăiesc în moment(prietenii mei știu asta) dar, e sănătos să gândim, uneori, cu un pas înainte, nu cu 10, cu 1, măcar.


Nimic nu e ușor în viața asta, dar, la fel nimic nu este imposibil.
Consider că diferența o fac scopurile noastre și dorința de a ajunge la acest scop. Astăzi fiind pe bandă, aveam un scop bine determinat atunci când am început să merg, când am văzut că îl ating mai repede decât mi-am propus, am simțit un val de energie și adrenalină de a stabili imediat altul, nu mult mai mare, dar mai mare! Exact așa se întâmplă și în viață: dacă ieri mi-am propus să ajung astăzi la sală, chiar dacă somnul era tare dulce dimineața la 6:15 și îmi părea din domeniul fantasticii, mi-am amintit de disciplină. De fapt asta contează, atunci când faci lucrurile constant, nu ai cum să nu ai rezultate. 
Lipsa scopurilor clare e lipsa de motivație, adică de disciplină 🙂 Atunci când am zbor și avionul e la 5 dimineața, la 3 trebuie să fiu la aeroport, nu prea se întâmplă să spun că…nu mă motivează acest zbor)) În fine, asta mă motivează, scopurile setate, clar, foarte clar!”

„Vreau să împărtășiți și voi cu mine, ce vă motivează? Știu că am aici multe persoane energice și faine care pot oferi un exemplu, scrie-ți în comentarii și haideți să ne inspirăm reciproc ;)”, s-a adresat Olga comunității ei de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram