Îndrăgitul mini serial despre profesorul american sosit într-o localitate din Moldova pentru a preda limba engleză, a luat premiul mare la un important concurs din Seul.

Haios și realistic, „Lost in Moldova” câștigă premii importante. De această dată, mini serialul a fost ales „Cel mai bun Serial Web International” la cea de-a VII-a ediție a Seoul Webfest 서울웹페스트 (Coreea de Sud) din 22 august 2021.

Citește și: Serialul „Lost in Moldova”, premiat la Sydney Web Fest, Australia (Video)

„Mulțumim organizatorilor festivalului pentru selecție și pentru că au apreciat munca noastră! Un mare mulțumesc echipei pentru toată munca enormă depusă ca această poveste să devină realitate!”, este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook.

În prezent au loc filmările noilor episoade pe care abia așteptăm să le urmărim. Vom avea ocazia să-l descoperim pe noul personaj, Mișa, interpretat de Dumitru Roman, de la COmedy Zebra Show.

„Lost in Moldova” este un serial despre aventurile unui american într-un sat moldovenesc. Cei care au îndrăgit serialul și își doresc să se bucure de cât mai multe episoade pot susține proiectul pe gofundme.com.

Sincere felicitări întregii echipe!

Sursa: Facebook / Lost in Moldova

Distribuie articolul: