Acest delicios desert cu piersici este atât de ușor de preparat, încât nu o să-ți vină să crezi.

Ingrediente:

  • 6 piersici mari, foarte coapte,
  • 200 ml lapte condensat, dulce.

Preparare:

Curăță piersicile de coajă și sâmburi, apoi taie-le în felii și pune-le la congelator pentru o oră.

Bucățile înghețate de piersici le dai prin blender și adaugă laptele condensat.

Amesteca totul până obții o cremă moale și omogenă (dacă dorești poți adăuga niște ciocolată sau cacao).

Poți servi șerbetul imediat sau îl poți păstra în congelator.

Piersicile pot fi înlocuite cu numeroase fructe, precum banana, caise, zmeura, cireșe, portocale, zmeură, capșuni, lamâi, fragi, etc.

Poftă bună!

Vezi și: Ardeii umpluți cu brânză. Sunt atât de ușor de preparat!

Distribuie articolul: