În contextul situației în care se află omenirea, postul de televiziune Pro TV a luat o decizie fără precedent. Acest sezon al emisiunii „Românii au talent” nu va avea parte de semifinale. În schimb, vom avea o finală, iar pentru premiul cel mare se vor întrece doar concurenții care au luat Golden Buzz.

Acest sezon al emisiunii „Românii au talent” vine cu schimbări majore pentru prima dată în 10 ani. Potrivit paginademedia.ro, postul de televiziune Pro TV a hotărât să elimine complet etapă semifinalelor. Telespectatorii vor mai putea urmări încă 3 ediții de Românii au talent, pe datele de 15, 22 și 29 mai.

Pe dată de 22 mai, în loc de semifinală, va fi difuzată o ediție în care se vor arăta cele mai spectaculoase momente din întregul sezon. Tot atunci, telespectatorii vor putea vota concurentul care va primi Premiul pentru Originalitate. Rezultatul votului va fi anunțat o săptămâna mai târziu, pe 29 mai, în cadrul finalei.

Citește și: Interpretul moldovean, Patric Hanganu, a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”. Emoțiile au fost mari (Video)

Această finală Românii au talent îi va avea drept protagoniști pe concurenții care au luat Golden Buzz. Nu se știe încă dacă emisiunea va fi una înregistrată ori va fi în direct. Cel mai probabil, totul depinde de modul în care vor evolua lucrurile în România în perioada următoare.

Iată cine sunt norocoșii care vor evolua în finala „Românii au talent”.

Și artiștii de la Chișinău Youth Orchestra, au evoluat pe scena „Românii au Talent” cu cele mai tari hituri Carlas Dreams,  (Video)

Fiul acordeonistului moldovean Vitalie Advahov, Cătălin Advahov, a ridicat sala in picioare la Românii au Talent! „Un Ninja cu vioară”.

Vlad, Ciobanu, un copil de 4 ani a impesionat juriul de la „Românii au Talent” cu o poezie patriotica (Video)

Sursa: Adpm.ro