Pe 1 mai, mai multe celebități de la Hollywood s-au adunat la The Met Gala sau Costume Institute Gala sau The Oscars of Fashion - o gală anuală de colectare de fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Și dacă atenția multora se referea doar la costumele extravagante ale invitaților, camerele foto s-au oprit mult pe felul în care sclipeau de fericire doi hulubași afișați în premieră în calitate de cuplu.

Pentru că formează un cuplu deja de câteva luni bune, iar paparazzii i-au surprins deja de zeci de ori în ipostaze dintre cele mai cuceritoare, Selena Gomez și The Weeknd au decis să meargă împreună la evenimentul anual The Oscars of Fashion.

#SelenaGomez and #TheWeeknd are all smiles making their red carpet debut! 😍 |📷: Rob Latour/REX/Shutterstock

A post shared by People Magazine (@people) on

Cuplul a strălucit la propriu. Și dacă el a ales să poarte un costrum elegant, de culore neagră, EA a preferat să vină la gală într-o rochie lejeră de culoare roz pal, by Coach 1941, cu decolteu și tăietură profunde.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena și-a etalat și noua tunsoare – un bob mai scurt, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o poșetă, un set de bijuterii și o pereche de sandale nud.

Rochia Selenei face parte din colecția Pre-Fall 2017.

Tinerii nu se puteau desprinde unul de celălalt, iar fotografii i-au surprins în numeroase ipostaze romantice. Admirați-le și voi debutul în calitate oficială de cuplu.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

they're just beautiful 😩😍 @selenagomez #selenagomez #metgala

A post shared by Selena Gomez (@gomezz.selenna) on

 

https://www.instagram.com/p/BTlK4XkhUcj/?tagged=theweeknd

Distribuie articolul: