Regina „Instagramului” se retrage pe o perioadă nedeterminată de pe rețeaua socială. Selena a făcut anunțul publicând un selfie acum două zile. Nu este pentru prima datâ când Selena face o pauză de la Instagram. Aceasta nu a ștres pagina, dar pur și simplu nu va mai posta nimic o perioadă de timp.  

„M-am uitat în oglindă – ca o idioată!”, a scris ea inițial. Apoi a revenit cu anunțul: „Update: iau o pauză de social media. Din nou.” Cântăreața a sugerat că decizia este determinată de comentariile negative: „Pe cât de recunoscătoare sunt pentru vocea pe care rețelele de socializare o acordă fiecăruia, pe atât de recunoscătoare sunt pentru că mă pot opri ca să trăiesc în prezent fiecare clipă care mi-e dată. Prea puține bunătate și încurajări! Amintiți-vă doar – comentariile negative pot răni sentimentele oricui. Evident”, a scris Selena.

Anunțul Selenei Gomez vine la scurt timp după ce în presă au apărut informații că fostul său iubit, Justin Bieber, s-a căsătorit în secret, la New York, cu iubita lui, modelul Hailey Baldwin, urmând ca ei să facă nunta peste câteva săptămâni. Săptămâna trecută, cei doi s-au aflat în Europa, unde au fost văzuți aproape zilnic în ipostaze tandre.

Citește și: Nici tinerețea nu te ferește de celulită. La 26 de ani Selena Gomez se luptă cu această problemă (Foto)

Distribuie articolul: