Deseori ne simțim deprimați și obosiți, chiar și dacă facem lucrul cu plăcere, pot să apară aceste stări. Iar, depresia și anxietatea sunt sursa oboselii cronice. Dacă ești o persoană publică, asta nu înseamnă că nu vei avea probleme mintale. Frumoasa interpretă Selena Gomez a dezvăluit cum se pune repede pe picioare când nu e în apele ei și ce înseamnă pentru ea, această sănătate mintală.

Artista aplică o metodă simplă și eficientă când nu se simte bine sau e obosită.


„Un pui de somn e cea mai bună metodă, nu va da greș niciodată. Iau o pauză si trag un pui de somn când mă simt un pic rău, fiindcă apoi pot să o iau de la capăt cu energie”, a declarat Selena Gomez.

Cântăreața și actrița în vârstă de 29 de ani a vorbit deschis în mai multe rânduri despre problemele de ordin mintal cu care s-a confruntat. Brandul sau, Rare Beauty, și „Selena Sundae” sunt acum disponibile pe Serendipity3, platforma în care ea a investit, iar o parte din încasări sunt donate către fondul „Rare Impact”. Acesta este un fond despre o temă prea personală a Selenei. Este realizat în scopul de a ajuta oamenii care se confruntă cu probleme.


Dincolo de tot ce am făcut în cariera mea, nu pot fi mai mândră decât sunt de acest fond. E foarte important să văd reacțiile tuturor și cât de interesați sunt oamenii de sănătatea lor mintală”, a mai spus vedeta.

Artista a lansat acest fond anul trecut, la a 28-a sa aniversare, cu obiectivul ambițios de a strânge 100 de milioane de dolari în următorii zece ani în sprijinul conectării persoanelor din comunitățile defavorizate care au nevoie de servicii medicale pentru sănătatea mintală.

„Sănătatea mintală este personală pentru mine. A afla cum să-mi gestionez propria sănătate mintală nu a fost întotdeauna ușor, dar este ceva la care lucrez constant”, a scris Selena în descrierea site-ului „Rare Impact”.

Vedeta a suferit mult de anxietate, se spune că a scăpat de ea după ce a renunțat la rețelele de socializare. Știind ce înseamnă asta, înțelege perfect oamenii, care la fel suferă.

„Sănătatea mintală face parte din viața mea de zi cu zi și știu mulți oameni care gândesc în același fel. Sunt foarte recunoscătoare că am putut face ceva important”, a mai adăugat ea.

Privind spre următoarea generație, din care face parte și sora ei mai mică, Gracie, cu vârsta de opt ani, Selena Gomez spune că-și dorește ca aceasta să înțeleagă mesajul important al grijii față de tine însuți.


„Singurul lucru pe care mi-l doresc de la sora mea este să fie puternică. Îi spun tot timpul că e deșteaptă și frumoasă. Vorbesc cu ea ca și cum ar fi un adult și mă străduiesc să-i fiu cel mai bun exemplu. Dar sunt și cinstită cu ea despre greșeli. Vreau doar sa fiu cea mai bună soră pentru ea”, a mărturisit vedeta.

Sursa: andreearaicu.com