Revenind la activitățile de altă dată, Selena Gomez a nimerit, din nou, în centrul atenției presei. Aceasta mai mereu este urmărită de paparazzi, iar în numai două zile obiectivele aparatelor de fotografiat au surprins-o în Los Angeles și New York.

Pe 12 ianuarie, Selena a fost surprinsă părăsind restaurantul Craig din West Hollywood. Acolo, ea și prietenii ei au sărbătorit lansarea noului său album – „Rare”.

Selena a ales o ținută casual, aceasta a purtat un sacou oversized și blugi de un albastru deschis. Totuși, ccesoriul pe care Gomez l-a purtat în mâinile ei a atras cel mai mult atenția publicului: în loc de o geantă vedeta a purtat un… toaster pe care era atașată o etichetă cu numele ei. Acesta, nicidecum nu este un nou trend, ci mai degrabă un cadou pe care l-a primit Selena de la prieteni.

În ziua următoare după petrecerea din Los Angeles, Gomez era deja la New York. Acolo vedeta fiind așteptată la câteva emisiuni televizate.

Paparazzi au surprins-o pe Selena la ieșirea din studio, unde se filmează emisiunea de dimineață „Live with Kelly and Ryan”. De această dată vedeta a ales să poarte un costum de culoarea caramelei pe care l-a accesorizat cu cercei aurii și cizme de aceeași nuanță.

După, Selena a mers la emisiunea „The Tonight Show”. Noua imagine a celebrității a fost foarte diferită de cele anterioare, pentru că de data aceasta, a abordat o altă gamă de culori și un stil care ne amintește de anii ’60.

Care ținută îți pare mai reușită?

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: