Interpreta prinde tot mai mult curaj pe zi ce trece. La ultima ei apariție, Selena Gomez a îmbrăcat o ținută office cu care i-a dat gata pe toți. Atât de rezervată și atât de sexy, demult nu am mai văzut-o. 

Selena pare că a renăscut. Mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar suferi enorm după ce recent, prima ei dragoste, Justin Bieber a făcut nuntă.

„A trebuit să te pierd ca să mă iubesc”, cântă Selena, în ultima sa piesă. Cui i se adresează, nu este clar, deși a reușit totuși să alimenteze zvonurile de mai sus, precum că cuvintele ar fi dedicate fostului său, mai ales că la doar 5 minute de la lansarea melodiei, Hailey Baldwin a făcut o postare cu o piesă care spune: „Te voi omorî!”. Un adevărat „război rece” virtual.

Zilele astea, artista a fost observată pe stradă, purtând un costum tip office negru. Aceasta a bifat o apariție de senzație, îndeosebi pentru faptul că a renunțat la sutien, dar și pentru atitudinea debordantă cu care a pășit încrezătoare pe tocuri. Fanii ei se bucură enorm pentru această transformare, dintr-o femeie rănită din dragoste, în femeia vamp.

Vouă cum vă pare?

Sursa: Dailymail.co.uk

Vezi și: Selena Gomez: 15 lucruri inedite despre cel mai mare influencer pe Instagram

Distribuie articolul: