E una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete ale timpurilor noastre, având în prezent, peste 153.000.000 de urmăritori pe Instagram. Iată ce nu știai despre tânăra artistă.

Ea este o artistă desăvârșită, fiind cântăreață și actriță. În afară de munca ei în industria de divertisment, Gomez este implicată în activități filantropice, prin munca de caritate și diverse cauze sociale și de mediu. Ea a colaborat cu numeroase organizații pentru cauze caritabile, în principal cu UNICEF, timp de câțiva ani. Gomez și-a înființat propria sa companie de producții, July Moon Productions, în 2008, notează a1.ro.

În toamna anului 2010, Gomez și-a lansat linia sa de haine „Dream Out Loud” prin Kmart; hainele sunt făcute din materiale ecologice sau reciclate. În 2011, ea a lansat un parfum cu numele ei. De la începutul carierei ei muzicale, Gomez a vândut 2.8 milioane de albume și 18.1 milioane de single-uri.

Lucruri neștiute despre Selena Gomez

1. Ea este unul dintre cei mai mari influenceri pe Instagram, având peste 153.000.000 de urmăritori.

2. A debutat în televiziune în show-ul Barney & Friends. Acolo a întâlnit-o pe Demi Lovato, care a devenit apoi cea mai bună prietenă a artistei.

3. Primul concert la care a mers vreodată a fost unul al lui Britney Spears. Selena își amintește că „A fost cel mai frumos eveniment din viața mea! M-am simțit în al nouălea cer!”

4. Culoarea ei preferată este verdele.

5. Prietenii o strigă în mai multe feluri: Sel, Selly, Selenita și Conchita.

6. Mâncarea preferată este pizza. Cel mai mult îi place crusta de la feliile de pizza.

7. Selena și-a anulat concertul din 2013 pentru că se luptă cu boala Lupus – o boală autoimună care îi atacă țesuturile și organele și o fac să se simtă obosită, depresivă și fără vlagă.

8. Când vine vorba de muzică, idolii ei sunt Bruno Mars, Britney Spears, Rihanna și Skrillex.

9. Selena mănâncă lămâile goale și mai adaugă și sare peste ele.

10. Îl îndrăgește foarte tare pe actorul Shia LaBeouf.

11. Are cinci câini adoptați din adăposturi. Numele lor sunt Baylor, Chip, Willy, Fina și Wallace.

12. Primul sărut al Selenei Gomez a fost cu Dylan Sprouse, atât pe micul ecran cât și în viața reală. Primul sărut poate fi un eveniment destul de ciudat pentru un adolescent, mai ales dacă acest eveniment se petrece în fața camerelor de luat vederi, cum s-a întâmplat în cazul Selenei Gomez. Ea era invitată la show-ul Disney „The Suite Life of Zack and Cody” pentru a juca rolul lui Gwen.

13. Selena Gomez a devenit ambasador UNICEF la vârsta de 17 ani, devenind astfel cea mai tânără persoană care să aibă acest rol. Misiunea organizației UNICEF este de a oferi ajutor mamelor și copiilor din țările subdezvoltate.

14. Frumoasa cântăreață ne surprinde din nou mărturisind că iubește basketul și că ține cu echipa San Antonio Spurs. Ea a fost văzută de nenumărate ori în tribunele meciurilor de basket, susținând echipele preferate și bucurându-se de moment alături de prieteni.

15. Anul trecut, Selena Gomez a postat o fotografie pe Instagram afișând tatuajul cu numărul 7 și spunând că fiecare tatuaj pe care și l-a făcut are o semnificație deosebită pentru ea. Cu puțin timp în urmă, Selena și-a făcut cel de-al optulea tatuaj reprezentând simbolul „două puncte”. Scopul simbolului este de a-l face pe purtător să treacă peste toate greutățile și îi amintească acestuia ca viața merge înainte.

SURSA

Foto: Instagram.com/selenagomez

Vezi și: Selena Gomez, senzuală într-un bikini roșu creat chiar de ea. A vrut să-și mascheze cicatricile (Foto)