Selena Gomez a ajuns să fie este cea mai urmărită persoană pe Instagram, cu 139,4 milioane de urmăritori și recent, a mai depășit un record – cel deținut până acum de Beyoncé. De ziua ei, artista a primit 1 milion de like-uri în doar 13 minute!

Oficial, Selena Gomez este cea mai urmărită persoană pe Instagram din lume, iar acum nimeni nu-i mai stă în cale – artista a doborât recordul deținut de Beyoncé, singura care a reușit până acum să ia 1 milion de like-uri în nici 20 de minute (vă amintiți, cu siguranță, de celebra poză în care artista și-a prezentat gemenii nou-născuți și care a adunat 10 milioane de like-uri într-un an). Ce-i drept, la acest capitol Selena a întrecut-o de mult, artista adunând 8 milioane de like-uri în doar trei zile, dar are și vreo 23 de milioane de urmăritori în plus!

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Aceste cifre pot părea halucinante, în condițiile în care, la noi sau în România se autointitulează influenceri persoane care abia strâng o mie de like-uri, dar diferența se simte în… portofel și în gradul de celebritate. Drept urmare, cea mai faimoasă divă a Instagramului și-a sărbătorit împlinirea celor 26 de primăveri cu fast, dar și cu satisfacția de a fi depășit un record important. Oricât de superficial ar părea acest lucru, trebuie să știți că milioanele de urmăritori virtuali pot aduce tot atâtea milioane de euro în buzunarele influencerilor, cel mai bun exemplu fiind Kim Kardashian, care a câștigat și 500.000 $ pentru o postare!

Nu e de mirare că, după despărțirea de Justin Bieber și logodna intempestivă a acestuia cu Hailey Baldwin simpatia tuturor față de Selena Gomez a crescut, așadar artista, chiar de ziua ei, a primit în doar 13 minute un milion de aprecieri, fanii lăsându-i mesaje care mai de care mai impresionante. Selena s-a grăbit să le mulțumească:

„A mai trecut un an… Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea pe care mi-ați trimis-o de ziua mea! Nu puteam fi mai recunoscătoare față de voi și față de prietenii mei cei mai buni că ați sărbătorit alături de mine. Vă iubesc la nebunie, oameni buni! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

În aceste condiții, e greu de crezut că Beyoncé își va surclasa rivala, însă, dat fiind că se zvonește că e însărcinată din nou, cine știe?

Vezi și: Selena Gomez a împlinit 26 de ani. Vezi cum a sărbătorit vedeta (Foto)

Distribuie articolul: