Beyoncé este astăzi cunoscută drept o femeie puternică și încrezătoare, însă nu a fost mereu așa. Mama ei, Tina Knowles, a dezvăluit că artista era „foarte timidă‟ în timpul școlii din cauza experiențelor sale de bullying. Iată prin ce a trecut cântăreața!

La vârsta de 42 de ani, Beyoncé inspiră mulți oameni să fie autentici, însă asta nu înseamnă că viața ei a fost lipsită de probleme. Cântăreața a abordat tema bullying-ului în mai multe interviuri și documentare, declarând că, în timpul școlii, ea însăși a fost hărțuită pe tema aspectului și personalității ei:

În timpul școlii, am fost o fată foarte tăcută, care se uita mereu în pământ și nu ridica niciodată mâna în clasă. Există un mit la unii afro-americani că, dacă o fată are tenul mai deschis și părul lung, ea se crede drăguță‟, a spus cântăreața, potrivit „ET online‟. De asemenea, mama ei, Tina Knowles, a confirmat recent spusele artistei.

Era foarte timidă”

Într-un videoclip, care a fost distribuit pe Instagram, Tina Knowles a vorbit despre experiențele neplăcute ale fiicei sale, Beyoncé din copilărie, care ulterior au întărit-o și au determinat-o să își urmeze visurile:

„Era foarte timidă, deoarece a fost agresată. Dar în ziua în care ea a susținut pe cineva, s-a ridicat pe ea însăși. Mă emoționez când vorbesc despre asta. Sunt atât de mândră de ea‟, a mărturisit creatoarea de modă.

Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale!

Problemele legate de bullying pare că s-au repetat în viața lui Beyoncé, când fiica ei, Blue Ivy Carter, a trecut prin experiențe similare. La doar 12 ani, tânăra a fost criticată în mediul online de unii internauți, care au considerat că dansul său pe care l-a avut în turneul mondial al mamei sale, „Renaissance”, a fost „prea rigid”. Astfel, ca orice mamă, Beyoncé a sărit în apărarea fiicei sale și a spus că: „hărțuirea asupra unui copil nu ar trebui să fie permisă‟.

Distribuie articolul: