Vacanța în Italia a lui Beyonce, în vârstă de 40 de ani și Jay-Z, în vârstă de 51 de ani, s-a încheiat, dar fotografiile și amintirile încă sunt proaspete. Ieri, cântăreața a publicat noi imagini din escapada lor din Veneția. 

În fotografii cuplul a pozat impecabil și solemn, fiindcă tocmai se îndreptau spre nunta fiului celui mai bogat om din lume, Bernard Arnault, Alexander. Astfel, acum putem vedea ce ținută a ales interpreta Beyonce la acest eveniment important.

Vedeta a optat pentru o rochie azurie pastelată cu un șliț și decolteu amețitor, iar ținuta a fost asortată cu sandale de aceeași culoare, o geantă argintie cu pietricele strălucitoare, ochelari și bijuterii argint cu pietre prețioase.

Machiajul vedetei a fost unul lejer, natural, iar părul a fost lăsat drept pe spate.

Pe lângă cuplul-vedetă, la nuntă au fost prezente și alte personalități, precum fratele mirelui, Antoine Arnault, împreună cu soția sa, Natalia Vodianova.

Reamintim că Alexander Arnault și iubita lui Geraldine Guyot și-au oficializat relația vara la Paris, însă atunci au sărbătorit într-un cerc restrâns.

Foto: Instrgam/ Beyonce

Distribuie articolul: