Colaborarea Xeniei Deli cu interpretul canadian Justin Bieber continuă să dea „roade”. Celebrul model basarabean a fost provocat să se filmeze pentru noul calendar de promovare, semnat de Love Magazine. În înregistrarea video, modelul dansează în lenjerie intimă, pe fundalul uneia dintre cele mai noi melodii semnate de Justin Bieber: „What Do You Mean?”

În videclipul piesei „What Do You Mean?”, lansat la sfârșitul lunii august, Xenia Deli apărea filmată într-o ipostază similară: seducătoare și purtând lenjerie intimă de nuanță piersic. Pe lângă asta, modelul de 25 de ani a mai fost filmat fredonând și dansând la fel de seducător, tot pe fundalul piesei „What Do You Mean?”

Lenjeria din clipul intitulat „Day 28” este semnată de What Katie Did – un brand britanic, specializat în producția de lenjerie retro, inspirată din anii ’50.

Relația care i s-a asociat Xeniei cu starul canadian se pare că nu avea nicio bază temeinică, cei doi rămânând doar prieteni foarte buni. Cu toate acestea, tabloidele de peste ocean continuă să titreze că „dragostea dinte Xenia și Justin s-a reaprins”, după această nouă apariție.

Amintim că seducătoarea basarabeancă a fost selectată printr-un casting pentru a participa la filmările videoclipului oficial al lui Justin Bieber. La doar 4 luni după lansarea clipului, acesta a adunat mai bine de 524 de milioane de vizualizări.

Foto: captură video