O gheretă pe roți, aparent destinată comerțului, a apărut noapte în fața cinematografului din centrul Chișinăului. Aceasta fără permisiunea autorităților, informează primarul capitalei, Ion Ceban. Despre caz au fost informați oamenii legii, menționează AGORA.md.

În timp ce Timati se bucură de o vacanță exotică în Maldive, alături de familia sa și familia lui Geegun, în centrul capitalei a apărut o gheretă, fără permisiunea autorităților locale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Папины дочки ❤️

O postare distribuită de 13 (@timatiofficial) pe

La fața locului au intervenit polițiștii care au întocmit proces verbal și rulota a fost evacuată.

„Intenționat sau nu, aceasta a stat parcată ceva timp până aproape de miezul nopții. Toți cei care vor face surprize nocturne în acest oraș și vor încălca legea, vor fi sancționați dur. Altfel nu se poate. Unii au obrazul prea gros”, a scris edilul capitalei pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că autoritățile municipale au anunțat două loturi de locații pentru amplasarea gheretelor pe teritoriul orașului. Licitațiile deschise vor avea loc pe 26 noiembrie și 2 decembrie.

Amintim că deși Timati și-a anunțat, la mijlocul verii, plecarea din compania Black Star, acesta și-a păstrat afacerile printre care și Black Star Burger. 

Vezi și: Timati părăsește Black Star, deși este unul dintre fondatorii companiei. Ce a dus la această ruptură

Distribuie articolul: