Timati a făcut un tur al noului său apartament cu două etaje, de 650 de metri pătrați din inima Moscovei cu peste 250 piese Bearbrick, un pian cu coadă Zimmermann restaurat și o motocicletă în living. Iată ce a arătat rapperul în interviul său pentru Architectural Digest.

Apartamentul acestuia este decorat în stil modern, acesta având o colecție impresionantă de obiecte de artă contemporană. De la sculpturi, la picturi și un vitraliu cu Kanye West, la obiecte de interior unicat, proiectate de designerii Arthur Scharf și Artem Zverev de la YoDezeen la comanda cântărețului.

Practic, toți pereții apartamentului sunt decorați, pe unul dintre acestea sunt scrise cuvintele din piesa celebrului Louis Armstrong „What a wonderful world”. Cele două etaje sunt unite cu un ascensor: la primul etaj se află dormitoarele copiilor săi, iar etajul doi găzduiește camerele sale.

„Colecționez artă contemporană de mai bine de zece ani, iar acum colecția este atât de mare încât n-a încăput totul în apartament, iar o parte din lucruri sunt depozitate. Dar poate voi deschide o galerie pentru a-mi arăta comorile publicului larg. Am o colecție de genți Louis Vuitton. Două genți Takashi Murakami sunt super rare, unul dintre artiștii mei preferați. Le-am vânat mult timp. Mi-a luat mult timp să colectez sculpturile Kaws, care acum sunt căutate în rândul colecționarilor”, a mărturisit Timati.

După despărțirea de Reshetova, Timati i-a lăsat ei apartamentul de tip penthouse din centrul Moscovei, acesta fiind scris, de fapt, pe numele fiului lor Ratmir.

Descoperiți cum arată apartamentul luxos al rapperului în video de mai jos.

Video: Youtube / AD Russia

Distribuie articolul: