Pe 16 octombrie, fiul modelului Anastasia Reshetova și a rapperului Timati, Ratmir, a împlinit doi ani. După despărțirea lor de acum un an, modelul și cântărețul au rămas într-o relație bună, iar de ziua micuțului s-au reunit ca o adevărată familie pentru a sărbători cu fast.

Pe Instagram, rapperul a publicat o serie de fotografii de familie în care a apărut alături de fosta iubită și copii lui: fiul de doi ani Ratmir și fiica de șapte ani Alisa, din relația cu Alena Shishkova.

În insta-story, el a mai arătat cum a decurs sărbătoarea în sânul familiei. Ziua de naștere a fost sărbătorită într-un cerc îngust, într-unul din cele mai fițoase restaurante din Moscova. Evident că de la sărbătoare nu au lipsit prietenii apropiați ai cuplului, Geegun și soția lui Oxana Samoylova, care au venit să îl felicite pe băiat cu ziua de naștere.

Omagiatul a purtat un costum foarte elegant, clasic, cu papion, iar mama sa a schimbat două ținute în timpul serii: de la început a purtat o rochie albă mulată pe corp cu umerii goi, iar apoi a purtat o rochie neagră.

„Gingășia mea, bucuria mea, mândria mea. Acum doi ani te-ai născut și ai făcut toată familia ta mai fericită! Până la sfârșitul zilelor mele îi voi mulțumi Atotputernicului pentru un astfel de cadou. Ești fix așa cum am visat să fii”, Anastasia și-a felicitat copilul pe Instagram.

Nu se știe dacă bunica lui Ratmir, mama lui Timati, a fost prezentă la sărbătoare, însă ea l-a felicitat pe rețelele de socializare pe nepot.

„Nu îmi pot imagina prin ce proces colosal de evoluție trece un copil timp de doi ani! Persoana începe să meargă, să vorbească, să-și arate emoțiile și caracterul, să studieze activ lumea din jur! Au trecut doi ani ca o clipă! Distracția abia începe! Să crești, micuțule, spre fericirea tuturor!”, a scris ea.

Timati și Anastasia Reshetova au fost împreună timp de șase ani, dar relația lor nu a rezistat și cei doi s-au despărțit în 2020. Modelul a dezvăluit că aceasta nu a fost influențată de alte persoane.

După despărțirea de Reshetova, Timati a participat la show-ul „Holostyak”, după care a început să comunice și să aibă o relație mai apropiată cu câștigătoarea Katerina Safarova. Cu toate acestea, „romantismul” lor a fost mai mult o parte a spectacolului.

Acum sunt zvonuri că interpretul are o relație cu modelul ucrainean Sasha Doni, în vârstă de 20 de ani. Iar Anastasiei îi se atribuie o relație cu un om de afacere cecen, Batyr Agayev. Au existat și zvonuri despre o presupusă relație cu fostul iubit al Rihannei, miliardarul saudit Hassan Jameel. Însă modelul nu a confirmat oficial această informație. Cu toate acestea, ea a recunoscut recent că a trecut la religia islamică.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram