Relația rapperului și modelului ucrainean, Alexandra Doni, continuă. După vacanța lor în Mykonos, au mers la Moscova. Și acum au pornit împreună într-o nouă călătorie.

Cu o zi înainte, rapperul a postat fotografii într-un avion privat. Și după ceva timp, modelul pe pagina ei a postat o fotografie dintr-un avion cu aceleași ferestre. O fi coincidență, oare?Ulterior, cuplul le-a arătat abonaților „culisele” cursei Formula 1, care are loc la Soci.

Alexandra Doni a distribuit o fotografie cu un Mercedes G-class negru. Apropo, Timati are exact același model de mașină. Iar coincidență?

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 13 (@timatiofficial)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от S🐆 (@sashadony)


Și, deși aproape nu există informații despre Doni pe rețelele de socializare, unele detalii au devenit totuși cunoscute. O anumită Anna Feschenko, care pretinde că o cunoaște pe Alexandra, a spus:

„Aceasta este Sasha Donetsk, are 20 de ani. Este din micul oraș Cernigov, dintr-o familie săracă, era angajată în gimnastică ritmică și s-a mutat la Kiev, acum câțiva ani. De atunci ea „se întâlnește” cu bărbați bogați”, a comentat Anna.


Timati nu a comentat încă aceste zvonuri.

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: