În această dimineață, Timati a făcut un anunț cu totul neașteptat. Rapperul rus a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că părăsește „Black Star”, asta deși este unul dintre fondatorii companiei. Toți se întreabă care este motivul real al acestei rupturi.

Recent, iubita acestuia a încins spiritele dezvăluind că în viața ei urmează schimbări majore. Atunci nimeni nu a bănuit că modelul se referă la plecarea rapperului din Black Star, companie care în toți anii, începând de la fondate, se asocia anume cu Timati.

Brandul a fost creat încă în anii 2000, de către trei prieteni: Timati, care pe atunci avea 23 de ani, Pashu (Pașa Kuriyanov) și Walter Lerusse.

Pentru a nu provoca zvonuri de dezacord cu colegii de lungă durată, Timati a explicat că motivul plecării sale este dorința de a se dezvolta într-o direcție puțin mai diferită:

„Nu a fost o decizie spontană ci una gândită de partenerii de afaceri, care au petrecut împreună de 20 de ani și au transformat piața muzicală”. Acesta a mai menționat că această companie s-a transformat în una mult prea „birocratică”, dar care altfel nu ar funcționa.

Timati a comparat Black Star cu cele mai mari corporații din lume, cunoscute nu de anumiți angajați, ci mai degrabă de activitățile lor în general. „Băieții vor să fie Google și Amazon în afacerea lor. Iar conceptul de Elon Musk este mai aproape de mine, dacă înțelegeți despre ce este vorba ”, scrie rapperul. Momentan, Timur Yunusov nu a specificat cu ce se va ocupa exact în viitorul apropiat. Cu toate acestea, el a menționat că noul său album va fi lansat în toamnă. Toate drepturile asupra pseudonimului și a creativității rămân la dispoziția completă a rapperului.

„Am planuri mari independente. Mă așteaptă schimbări și din această cauză am mari emoții. Îmi plac provocările sorții. Pentru că anume acestea ne țin tonifiați”, mai spune rapperul.

Timati a specificat că, în ciuda încetării activităților sub patronajul Black Star, el își păstrează dreptul de a primi dividende de la mărcile brandului, iar clubul de fitness, barbershop-ul și salonul de înfrumusețare, care fac parte din companie, sunt preluate complet de Yunusov.

Acesta le-a mulțumit celorlalți fondatori (Pașa și Walter) și celorlalți colegi vechi și le-a urat tuturor succese

Printre artiștii care au plecat din companie sunt Geegun, care a părăsit brandul în 2014 și Egor Kreed, care a plecat în mai 2019.

Sursa: Instagram

Foto: Woman.ru