Rozul aprins este culoarea anului 2021. Nu te mai feri de aceasta, pentru că, de fapt, greșești. Purtând această nuanță, vei fi mereu frumoasă și stilată, iar cel mai important, vei ieși în evidență!

Vezi mai jos câteva outfituri în nuanțe de roz aprins, cu care nu ai cum să dai greș:

O rochie până în pământ îți va oferi un plus de eleganță, mai ales dacă decizi și să porți o pereche de pantofi, cu toc mediu, în aceeași nuanță de hot pink.

Foto: fasingur.me

Foto: cosmopolitan.ro

O combinație de culori la care sigur nu te așteptai este rozul aprins cu roșu corai. Da, va arăta foarte bine pe tine. Sunt două culori destul de puternice vizual, dar care se pot completa, atâta timp cât nu este vorba de exces. Încearcă să păstrezi doar două obiecte vestimentare în aceste culori, poți adăuga accesorii în culori neutre.

Foto: eva.ro

Foto: cosmopolitan.ro

O altă combinație de culori ce sigur îți va plăcea este: alb, roz aprins și verdele neon. Nu exagera, în acest caz, cu elementele vestimentare. Pune pe tine puține articole, dar să fie dintr-o gamă cromatică aparte!

Foto: cosmopolitan.ro

O ținută all white este, de obicei, destul de greu de combinat. Așa că dacă nu ai anumite accesorii cu care să o stilizezi, iată că un blazer în culoarea roz aprins, se combină perfect. Reușești, astfel, să transformi o ținută casual într-una glamour.

Un compleu roz aprins la care poți adăuga un sutien dintr-un costum de baie mai „fancy”, pe care, încă, ai avut ocazia să-l etalezi.

Foto: cosmopolitan.ro

Dacă ești persoană care preferă să stea de cele mai multe ori în umbră și nu prea dorești să optezi pentru culori excentrice, combinația perfectă pentru tine sunt culori neutre, plus accesorii în culoarea roz aprins. Un outfit în culori cuminți, de exemplu, asortat cu o gentuță și o pereche de pantofi hot pink, va arăta superb. Mixează totul din accesorii.

Foto:divahair.ro

Foto: cosmopolitan.ro

Toată vara este a ta, profită de vreme frumoasă și poartă roz!

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: