Un aperitiv delicios și foarte ușor de preparat, atunci când ești în căutarea unei alternative la clasicii ardei umpluți. Această rețetă este posibil să-ți placă!

Ingrediente:

5 roșii
50 g orez fiert
1 ceapă
6-7 ciuperci
3-4 linguri ulei
sare
piper
2 fire ceapă verde
boia de ardei, opțional

Preparare: 

Se taie capacele la roșii, se scoate miezul și se lasă la scurs cu scobitura în jos. Ceapa tocată se călește în ulei până când devine sticloasă, apoi se adaugă ciupercile feliate și se mai țin pe foc până când scade zeama lăsată. Adaugăm orezul, sarea și piperul după gust, omogenizăm și dăm deoparte.

Umplem roșiile cu această compoziție, le punem capacele și le așezăm într-o tavă. Turnăm puțină apă și dăm tava la cuptor până când scade apa. Înainte să le servim, punem cepele verzi tocate și presărăm boia de ardei, după gust.

Poftă bună!

Sursa: Clickpentrufemei.ro