Este unul dintre cei mai solicitați regizori, atât la noi, cât și pe celălalt mal al Prutului. Roman Burlaca face totalurile activității sale pe parcursul a cinci ani și se poate lăuda cu o cifră impresionantă.

Tânărul regizor a marcat recent 1 miliard de vizualizări pe diferite platforme online, inclusiv pe Youtube, o cifră cu care puțini moldoveni se pot lăuda. Roman Burlaca a ținut să-și împărtășească gândurile și planurile pentru anul 2019.

„Acum 5 ani, când am pornit în aventura noastră cu producția video, acest rezultat putea fi doar un vis, astăzi suntem nespus de mândri să totalizăm UN MILIARD de vizualizări unice pe youtube și alte platforme online acumulate de produsele marca BR Films. Peste 120 de clipuri și reclame, peste 50 de artiști și agenții de publicitate, peste 200 de zile de filmări, toate astea sunt rezultatele cu care am încheiat anul 2018 și odată cu el, prima etapă a parcursului nostru spre scopul final: filmul.”, dezvăluie regizorul.

„2019 promite a fi un an bun, chiar dacă urmează a fi cel mai responsabil și asumat de până acum. Un an în care trebuie să demonstrăm maturitate, consecvență și focusare. E anul reinventării. Let’s do it.
V-am cuprins!”, este mesajul transmis de Roman Burlaca pe rețelele de socializare.

Noi îl felicităm și îi urăm baftă în continuare!

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: