De mulți ani Rodica Ciorănică spune că va lansa o carte și că mereu face notițe, dar din păcate nu are timp de a o scoate în capăt. Iată că această carantină a venit cu un plus. Jurnalista se pare că avut mai mult timp liber și anunțat că se va ține de cuvânt. 

Vezi și: Rodica Ciorănică, ședință foto fabuloasă într-un loc de vis pe care îl poți vizita și tu (Foto)

Rodica și-a rugat fanii să „tragă de ea” și astfel aceasta se va simți nevoită să își respecte cuvântul.

Iată ce a scris jurnalista pe pagina sa de Instagram: 

„Mi-am dat două luni să termin în sfârșit de scris CEVA. M-au motivat mai multe. Mesajele și comentariile de pe pagina asta, dar și oamenii pe care îi întâlnesc și care îmi spun că așteaptă. Și că le-ar placea.

Din momentul în care m-am luat eu pe mine în serios, lucrez la două cărți concomitent. În prima, eroina plânge cam în fiecare zi, în a doua, e fericita în fiecare zi.

Trebuie să spun că e mai ușor să scrii despre nefericire, tristeți, umilință. Si mult mai greu să povestești fericirea. Fericirea normală la care am visat și pe care într-o zi incepem să o traim la prezentul continuu.

Nu va fi Cărtărescu sau Marquez, cu siguranță, dar acum știu sigur că sunt niște ochi și inimi pentru cartea sau cărțile mele. Anticipez lucrurile pentru că vă rog frumos să trageți de mine. Intr-adevăr, am foarte puțin timp să scriu, nu îmi place să lucrez nopțile, ziua muncesc la revistele mele, iar serile pregătesc cina și mai fac și curat uneori.

Dar, întrebare: ce așteptări aveți de la cartea mea? Ce sperați sa găsiți acolo? Vă mulțumesc anticipat.”

Noi abia așteptăm să citim cărțile jurnalistei.

Vezi și:„După Cortină” cu Rodica Ciorănică, așa cum rar ai văzut-o: „Plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine…” (Video)

Distribuie articolul: