De câteva zile, jurnalista Rodica Ciorănică ne împărtășește pe pagina sa de Instagram fotografii fabuloase dintr-un loc plin de nuferi din apropierea Chișinăului. Rodica a fost protagonista unei ședințe foto ce va apărea în paginile revistei „RED by Rodica Ciorănică”. 

Jurnalista a ales niște rochii spectaculoase și s-a lăsat surprinsă în ipostaze îndrăznețe.

Așa cum ne-a obișnuit deja, fiecare postare a jurnalistei este însoțită de o mică istorie sau mărturisire. Aseară, Rodica ne-a povestit ce ar face dacă ar avea trei vieți.

„Cred  mi-ar trebui vreo cinci sau chiar șase vieți care să se țină minte una pe alta ca să fac tot ce mi-ar plăcea să fac. Sau poate o viață lungă de vreo 300 de ani măcar… pentru noi toți. Cum ar arăta ea?

1. Viața 1 sau prima parte. Ar fi exact ca cea pe care o am azi. Aș fi jurnalistă, aș cunoaște oameni. Aș alerga ca și azi prin tot felul de pasiuni jurnalistice – tv, reviste colorate, publicitate, și aș fi un om fericit. Și aș iubi adevărul, ca azi.

2. În partea a doua a vieții mele mi-ar plăcea să construiesc. Blocuri mici și pline de caldură, studiouri cu personalitate pentru tineri deștepți care încep o viață pe cont propriu, fără pilele parinților, cartiere care să schimbe arhitectura mâhnită a Chișinăului.

3. În viața a treia aș fugi la țară. Să mă fac agricultoare, fermieră. Să colind câmpurile în ciuboțelele mele de cauciuc de la Dolce Gabbana (rămase din prima viață!) 🤣, până se rup și îmi iau ceva cu bulinuțe de la piața din raion; vreo rochiță minunată de la #kasandruta și, la Paște, aș împarți gaderoba mea din prima viață tuturor femeilor din sat, să se simtă femei. Aș mai face copii și ne-am bucura de viața liniștită de la țară. Aș învăța să mulg vacile, să îmi fac griji de ploiță prea multă sau prea puțină,  congela legume pentru chișinăueni,  face vin pentru parizieni și aș arăta oamenilor că SE POATE!

Partea a doua a poveștii de seară, cu celelalte 3 vieți, vine mâine.
Visează frumos și îndeplinește-ți visele, fă în 80 de ani tot ce ai vrea să faci în 300… 😍 Îndrăznește să fii fericit.” 

Tu te-ai gândit vreodată ce ai face dacă ai avea trei vieți?

Sursa foto: Instagram.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: