În data de 22 mai s-a desfășurat Gala „Omul Anului” prin care s-au premiat personalități marcante din Republica Moldova, din domenii precum: business, cultură, management, mass-media, showbiz, IT, societate etc. Această gală a stârnit un conflict pe social media în urma decernării ex-președintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, cu premiul „Omul Secolului” și persoane publice precum: Doina Danielean, Pasha Parfeni, Val Butnaru, Diana Guja etc. au refuzat premiul oferit de VIP Magazin. 

Citește și: Mai multe persoane publice de la noi au renunțat la premiile VIP Magazin: „Mulțumesc, dar refuz… (Foto)

În urma acestui conflict jurnalista Rodica Ciorănică a primit atât mesaje de critică cât și de încurajare. Ieri, fondatoarea revistei, a venit cu o postare pe Instagram unde vorbește despre „jurnalul unei săptămâni proaste” prin care a trecut întreaga echipă.

„…știți? Toate trec. Și lucrurile triste inclusiv. Se sting repede ca un chiștoc de marijuana (cred că tot chiștoc se numește, nu știu). Rămân doar niște răni, dezamăgiri și câteva mii de urmăritori noi pe rețelele de socializare. Oare chiar acesta să fie scopul? Like-uri, urmăritori? Ce visuri sărace și dezbrăcate are acest sfert de secol! Mi-e frică să trăiesc în el… Seară frumoasă, Chișinău!”, este mesajul transmis de jurnalistă.

Printre cei care au comentat postarea au fost și: Sainsus Svetlana „Trec, trec și vine magnificul din urmă. Știi tu ce zic, că daca nu ar exista chiștoacele astea, nici nu am realiza adevăratul sens al liniștii și fericirii supreme”; Lenuța Gheorghiță „Rodica…vor veni cu siguranță și timpurile bune…e necesar să aștepți un pic….valul va trece… dar oamenii vor rămâne”, etc.

Amintim că, recent, jurnalista s-a relansat în televiziune cu emisiunea de interviuri „13 cu Rodica Ciorănică”, la postul TV8. Printre invitații ei se numără fostul premier Ion Sturza și prezentatoarea din România, Andreea Marin.

Citește și: Rodica Ciorănică, către cei care au refuzat distincțiile VIP Magazin: „Vă rog să aduceți premiile în redacție”

Foto: Instagram/ Rodica Ciorănică