Pentru cea de-a doua gală live din sezonul V de la „X Factor” se pare că Andrei Ioniță, alias Andrei Cușmă, și-a ales piese nițel nepotrivite pentru vocea lui, dându-i bătăi de cap mai ales ritmul. Tânărul basarabean a cântat „Moldovenii s-au născut” din repertoriul Zdubilor și colindul „Florile dalbe”, din repertoriul Paulei Seling. Acestea au fost ultimele melodii ale lui Andrei în cadrul show-lui.

A cântat de parcă n-ar mai avea, mai târziu, un moment. Pentru începutul evoluției Andrei Ioniță a dat tot ce avea din el pentru o piesă a cunoscutei formații Zdob și Zdob -,,Moldovenii s-au născut”. De data aceasta fără vorbe cantate, se pare că momentul a fost despre energie! Jurnații i-au spus pe șleau că ar avea probleme cu ritmul.

Ștefan Bănică Jr: „Ritmul ți-a pus probleme”.

Horia Brenciu: „M-ai fermecat cu melodiile mai lente”.

Delia: „Doar zâmbetul ți-a lipsit. Atât!”.

Deși foarte încrezul în debut, Andrei a spus că este un „poloboc de emoție”. a recunoscut că a fost răcit și chiar a fost într-o situație mai critică.

A doua piesă a fost colindul, început de Andrei printr-o urătură. Vocea tânărului nu a ținut însă până la finalul evoluției.

„Am văzut că sunt răgușit și a trebuit să o ating. Recunosc că nu am fost eu nici 50 de procente. Dacă va fi să fie data viitoare, o să fie mai mult de 100%”.

Horia Brenciu: „Ioniță dragă, originală intrarea, ai avut probleme cu octava.”

Ștefan Bănică Jr.: „Ieșirea a fost extraordinară. Dar Andrei, nu te-am recunoscut. Acel Andrei Ioniță care m-a impresionat pe tot parcursul la X Factor l-am recunoscut abia la final, când ai început să vorbești. Pentru mine, tu trebuie doar să mă surprinzi, să nu mai faci nimica, doar să mă surprinzi așa cum a făcut de pildă Brenciu cu cei nouă membrii ai trupei Bravissimo. Și nu am înțeles nici chestia aia cu drapelul, să mă iertați nu am înțeles.”

Delia: „E problematic la el pentru că de fiecare dată i s-a cerut ca data viitoare să fie „altfel”, surprinde-ne cu ceva. Ce vreți să facă? Balet? Să se cațăre?”, notează Diez.md.

Andrei Ioniță, dar și conaționala Anastasia Ursu, nu au obținut voturile necesare de la public pentru a putea merge în finala concursului de voci. Iată momentul.

Foto: Xfactor.a1.ro

Distribuie articolul: