În timp ce echipele de deszăpezire își continuă munca pe străzi, copiii se bucură de vacanța prelungită și de zăpadă. Primarul comunei Măcărești din raionul Ungheni, Sergiu Manciu, a lansat o inițiativă amuzantă pentru localnici – „concursul celei mai rapide sănii”, scrie Tv8.md

Nu doar atât, primarul a oferit și un premiu de „100 de lei pentru cea mai rapidă săniuță”, conform anunțului postat pe pagina sa de Facebook. Copiii din sat s-au alăturat rapid concursului, iar alții au apreciat inițiativa printr-un simplu „like”.

Zilele cu zăpadă aduc bucurie copiilor care așteaptă cu nerăbdare să se distreze cu săniile. Cu toate acestea, este important să fiți atenți să nu ajungeți pe șosea și să verificați cu grijă locurile unde copiii aleg să se dea cu săniile.

Asigurați-vă că pârtiile nu duc spre trasee sau intersecții periculoase. Pe așa timp, șoferii nu pot frâna în loc ca să evite o tragedie. Supravegheați-i mai atent pe cei mici, deoarece la săniuş, preocupaţi de joc, nu observă maşinile şi pericolele la care se expun. Bucurați-vă de zăpadă în siguranță”, îndeamnă Poliția.

 

Distribuie articolul: