Blugii, nici chiar cei rupți, nu mai sunt la modă. Căutăm să ne reinventăm și încercăm, toamna ce vine, să apărem tot mai des în fuste. Lungimile, dar și modelele sunt foarte neobișnuite. Elle.ro ne aduce totul despre modele de fuste la modă pentru toamna 2017.


Paris-str-F17-167S-a tot vorbit, în ultima perioadă, despre jeans. Este adevărat – denimul este în continuare la fel de cool, și va fi întotdeauna. Dar nimic nu se compară cu acea fustă perfectă, care îți vine impecabil și pe care ai căutat-o mereu. Așadar, iata care sunt acele modele de fuste la modă pentru toamna 2017.

Milano-str-F17-041b

 

Dacă ne referim la ținutele pentru birou, ținute care dau întotdeauna bătăi de cap, tocmai pentru că, în aparență cel puțin, opțiunile sunt restrânse, poți alege între mai multe modele de fuste la modă pentru toamna 2017 – fusta pix cu un imprimeu spectaculos, care arată bine chiar și cu o cămașă foarte clasică, belu, fusta midi din stofă de lână, într-o nuanță discretă de bej sau fusta asimetrică, parte peste parte, dintr-o piele fină, moale.

Paris-str-F17-006                                   Paris-str-F17-196

Sezonul acesta este foarte cool să porți fuste retro, cu o bordură din pene de struț, sau fuste din materiale tehnologice, neconvenționale, materiale apreciate de majoritatea designerilor.

Paris-str-F17-410

Dacă îți dorești o piesă cu adevărat „wow”, îți recomandăm să alegi o fustă din catifea, asimetrică – foarte lungă într-o parte și extrem de scurtă în cealaltă, pe care să o mixezi cu botine cu platformă și toc înalt, gros – o variantă reușită pentru o ținută de seară, în cazul în care nu vrei să porți o rochie.

Paris-str-F17-185

Revenind la imprimeuri, dacă optezi pentru o astfel de fustă, nu ezita sa o combini cu un blazer sau un trenci imprimat, un trend foarte cool în acest sezon. Nu există restricții de culoare, totul ține de gustul personal. Sigur, roșul este culoarea sezonului, dar asta nu înseamnă că nu poți purta, la fel de bine, galben, mov, verde, alb sau negru. Important este să fii multumită de styling și să te simți confortabil în hainele pe care le porți.

Paris-str-F17-424

Paris-str-F17-187

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: