Îți plac creveții și vrei să-i mănânci într-un mod inedit? Atunci îți propunem o rețetă nouă pentru tine: paste cu creveți? Sună interesant, nu-i așa? Îți ia doar 10 minute să prepari rețeta propusă de noi. 

Cum gătești pastele cu creveți?

Ingrediente
1 pachet paste tip fettuccini
1 lingură unt
3 căței de pastă de usturoi
½ cană smântână plină
½ cană de lapte integral
1/3 cană parmezan
1 gălbenuș de ou bine bătut
2 linguri de frunze de pătrunjel tocate.

Modul de pregătire
1. – Gătiți pastele așa cum este indicat pe ambalaj și scurgeti bine.
2. – Într-o cratiță combinați untul, usturoiul bine zdrobit, smântâna și laptele. Gătiți la foc mediu. Se amestecă bine până când ingredientele se integrează fără a lăsa oul să se gătească. Dacă sosul devine prea gros, mai puteți adăuga puțin lapte.
3. – Adaugă pastele puțin câte puțin și amestecă bine; asezonează cu sare și piper după gust.
4. – Pentru a pregăti creveții, puneți-i într-o tigaie cu unt și sare din bob până își schimbă culoarea. Apoi adăugați-le la paste. Se serveste imediat, decorand cu parmezan și frunzele de pătrunjel.
5. – Această rețetă poate fi preparată cu proteinele care îți plac cel mai mult, de la piept de pui la cuburi de brânză.

Distribuie articolul: