Ți s-a întâmplat vreodată să ai poftă de bucate un pic mai deosebite de cele care le pregătești zilnic? Dar instantaneu refuzi la această idee pentru că e greu să pregătești, ingredientele sunt sofisticate și poate chiar nu o să-ți reușească. Dar iată că nu, acum voi demonstra că să gătești ca în cele mai bune restaurante nu este atât de complicat. Pregătim paste cu creveți și sos bechamel. 

Ingrediente

  • 200 g paste
  • 100 g creveți
  • 100 ml lapte
  • o linguriță cu făină
  • cașcaval aproximativ 50 g (alegerea perfectă ar fi parmesanul)
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • paprica

Mod de preparare

  1. Fierbeți pastele. Între timp prăjiți creveții cu toate condimentele enumerate.
  2. După ce pastele sunt gata, lăsați-le de-o parte.
  3. Când creveții s-au rumenit, turnați laptele și adăugați făina, amestecați totul bine.
  4. Adăugați jumătate din cașcaval, răzuit desigur.
  5. După ce s-a topit practic tot cașcavalul, adăugați pastele și amestecați bine.
  6. Lăsați totul la foc mic pentru câteva minute și apoi serviți cu plăcere.

Poftă bună!