Atunci când vine anotimpul rece dorința noastră de a găti ceva gustos și de a crea o atmosferă caldă în casa noastră crește. Rețetele pe care le pregătim pot să difere: prăjituri, plăcinte, cozonaci, clătite, torturi și multe altele, important este ca acestea să creeze momente speciale cu cei apropiați și să aducă armonie și fericire în familie. Pentru că, până la urmă, pentru oricare dintre noi, rețeta fericirii se compune din numeroase lucruri mici, printre ele fiind cu siguranță și ceva dulce, un desert special de care ne bucurăm de fiecare dată alături de toți cei dragi.

Asta-i rețeta fericirii!” se numește și noua campanie promoțională de la Dr. Oetker, care le provoacă pe toate gospodinele din Republica Moldova să descopere care sunt acele mici lucruri care compun rețeta fericirii lor și le îndeamnă să gătească tot felul de bunătăți speciale pentru cei dragi!

Astfel, în perioada 15 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal electrocasnice pentru bucătărie sau chiar premiul cel mare de 50000 lei, pentru tine și familia ta.

Sună tare bine, nu-i așa?

Cum poți să participi și tu în această campanie? Este foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, fie prin SMS la numărul 1817 fie direct pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături cu care te înscrii! Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători.

Pentru mai multă inspirație, urmărește rețetele speciale pe care le pregătesc vedetele care s-au alăturat deja campaniei Dr. Oetker „Asta-i rețeta fericirii!”. Astfel, Lenuța Gheorghiță, Adriana Ochișanu, Doina Danielean, Irina Covalschi și Mariana Mihăilă ne vor arăta nu numai că știu să cânte și să interacționeze cu publicul ci și să gătească multe bunătăți pentru familiile lor. Ele ne vor arăta cum îmbină în mod fericit cariera cu viața de familie și ne vor împărtăși din ingredientele secrete din rețeta fericirii lor, așa că nu rata noutățile despre ele de pe parcursul campaniei!

Apreciata cântăreață de muzică populară din Republica Moldova Lenuța Gheorghiță ne-a împărtășit deja până acum #retetafericirii familiei sale, minunatele clătite cu gem de vișină, gătite cu ingrediente Dr. Oetker. Copiii Lenuței adoră aceste clătite gătite de mami, o alternativă creativă la bine cunoscutul desert moldovenesc „Cușma lui Guguță”! În plus Lenuța Gheorghiță ne-a arătat și că poți găti ceva bun pentru familia ta, într-un mod foarte ușor și în timp record, dacă ai produsele potrivite care să te ajute!

Detalii despre cum a pregătit Lenuța aceste clătite delicioase găsești aici.

Și Doina Danielean, prezentatoare radio, cunoscut influencer și mamă a doi copii, a pregătit în cadrul campaniei „Asta-i rețeta fericirii!”, atât pentru public cât și pentru familia sa, un chec delicios cu fulgi de ciocolată, folosind ingredientele Dr. Oetker. Pentru că agenda încărcată a vedetei nu îi permite să petreacă prea mult timp în bucătărie ea ne arată o modalitate la îndemână de a găti și de a bucura familia cu ceva bun, cu puțin efort și foarte puțin timp.

Această rețetă a fericirii pe care ne-o propune Doina Danielean adună toată familia la o șezătoare de suflet, cu un ceai cald și un chec gustos, așa că o poți încerca și tu!

Îndrăgita vedetă ne propune și un mic concurs, dedicat tuturor gospodinelor pasionate de pregătit bunătăți în bucătărie. Găsești atât detaliile rețetei de chec cu fulgi de ciocolată cât și cele legate de concursul vedetei aici.

Oare ce vor mai pregăti restul vedetelor, cu ajutorul produselor Dr. Oetker? Asta vom afla foarte curând! Te invităm să urmărești noutățile din noua campanie, marcate cu hashtag-ul #retetafericirii pentru a descoperi care sunt ingredientele care au adus împlinirea în viața acestor vedete și să afli cum s-au descurcat gătind una din rețetele fericirii pentru familiile lor!

Asta-i rețeta fericirii! 

P