Recent, Aura a fost invitată la emisiunea „Vorbe bune cu Lilu”, acolo unde a fost descusută de secrete! Interpreta a vorbit despre cum se face că a prins buchetul miresei, dar și despre faptul că acum ar fi gata să înceapă o nouă relație.

Recent, Aura a postat niște poze în internet unde este surprinsă în clipele în care prinde buchetul miresei. Pozele au stârnit reacții și din partea internauților care au lăsat comentarii pline de căldură și încurajare pentru interpretă.

Chiar și Aura a scris un comentariu enigmatic alături de pozele postate, lăsând o întrebare succintă: „Oare așa să fie…???”

În cadrul emisiunii, interpreta a oferit și niște explicații referitoare la povestea cu buchetul miresei.

Probleme era că nu avea cine prinde. Acum, fac nunți cuplurile care sunt mai coapte și, practic, majoritatea oaspeților lor sunt căsătoriți. Așa s-a dovedit că atunci când trebuia de prins buchetul miresei nu avea cine, nu erau domnișoare. Moderatorul a zis că „Ok, dacă nu sunt fete nemăritate, poate sunt fete libere care își doresc să-și refacă viața, poate sunt cele care vor un nou început”, uitându-se la mine, și eu zic: „Da nici o problemă, trec și eu!”, și uite așa s-a întâmplat ca acest buchet să-mi vină direct mie. Să știi că foarte mulți au râs pe seama asta, dar foarte mulți s-au și bucurat!”, a povestit entuziasmată Aura.

În același timp, la începutul interviului, Aura a recunoscut că are inima deschisă pentru noi schimbări în viața ei.

„Eu îmi arunc în aer inima, inima mea acum este liberă să prindă din nou culori și este gata pentru un nou început”, a spus Aura.

Vezi, integral, interviul cu Aura de la „Vorbe bune cu Lilu”, mai jos.

Sursa Foto: Facebook

Vezi și: Aura: „Nu trebuie să te plângi singură pe tine”. Interpreta „a reînviat” și a lansat „Îmi arunc în aer inima” (Video)

Distribuie articolul: