Cea mai nouă piesă lansată de Aura vine să demonstreze că oricât de grea nu ar fi viața, odată și odată va veni momentul eliberării. Interpreta a recunoscut că melodia redă emoțiile pe care le trăiește în prezent.

În această dimineață, artista a lansat piesa „Îmi arunc în aer inima”, care este treia producție muzicală din trilogia lansată acum 10 luni, cu melodiile „Soare Auriu” și „Ai venit să vezi”.

Citește și: Aura a lansat „Soare Auriu”, o melodie răvășitoare după o perioadă mai dificilă din viața sa: „Într-o zi durerea mea te va găsi…”

Multe persoane i-au spus că s-au regăsit în aceste melodii din trilogie. „Eu sunt sigură că impactul va fi la fel și la această piesă. Mulți se vor regăsi, fiidcă este o tensiune și o eliberare, asta mi-o doresc. Cei care vor auzi această piesă, să știe că neapărat vor simți acea eliberare, nu poate să continue la infinit și nu trebuie să provoci această stare, să te plângi singură pe tine, să zici că gata, să stai într-un loc și nu mai poate să fie nimic. Simțeam că am o echipă și avem un proiect care trebuie să îl finalizăm și acesta trebuie să fie punctul forte, ultima piesă “, a dezvăluit Aura în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Această trilogie a ajutat-o pe Aura să ia niște decizii , prima piesă din trilogie luând viață într-un moment foarte dificil pentru interpretă. „Treceam printr-o dramă personală și știa că altă posibilitate de a-și exprima sentimentele de atunci, de cât printr-un cântec. Eu nu sunt omul care mă simt bine singură. Această perioadă a fost foarte benefică, de una singură, fiindcă așez multe lucruri. Sunt fericită. Starea mea sa schimbat, se vede pe ochi și se citește pe față. Au apărut oameni noi în viața mea, care au devenit deja foarte apropiați. Lecția asta mi-a dat și un pic de curaj, uneori, nu întotdeauna aveam curajul să spun lucrurilor pe nume, să cer un respect. Toleram niște comportamente urâte. Acum nu, sunt renăscută alta și sunt desul de directă atunci simt o agresiune, când simt un nerespect, încerc să pun omul la punct”, a spus artista în cadrul aceleiași emisiuni tv.

Muzica și textul pieselor din trilogie au fost scrise de buna ei prietenă, Georgeta Voinovan, interpreta dezvăluind într-un interviu că aceasta a simțit cel mai bine starea în care se afla.

Vă invităm să urmăriți mai jos videoclipul piesei, despre care artista spune că este: „Un viitor slagăr, care va face multe inimi să vibreze!”.

Autor: Elena Cheltuială, stagiară

Vezi și: Dragoste și dezamăgire. Aura a lansat un videoclip emoționant la piesa „Ai venit să vezi” (Video)

Distribuie articolul: