După o pauză în care nu a mai lansat nimic, Aura a revenit spectaculos cu melodie emoționantă scrisă de prietena sa, Georgeta Voinovan. Piesa „Soare Auriu” marchează un nou început și o schimbare pentru artistă, este ceva mai diferit, care a venit în viața sa într-un moment mai complicat, iar rezultatul este emoționant. 

Aura a lansat ieri și videoclipul piese, care ilustrează o femeie puternică ce a trecut prin dezamăgiri, dar a găsit puterea să strălucească din nou ca un „Soare Auriu”.

„Nu am crezut că o să îmi fie atât de greu să o imprim și mai greu să o cânt fiindcă probabil dacă o scria (Georgeta Voinovan) câțiva ani în urmă poate nici nu ajungeam să o fac în studiou și poate nu avea să fie atât de sinceră și emoționantă. Era să treacă ca încă o piesă frumoasă precum face Geta piese, dar probabil nu era să ajungă la inimile telespectatorilor și mai ales al femeilor, dacă nu treceam și eu printr-o perioadă mai complicată. Pentru noi interpreții este mai ușor noi putem transmite durerea prin cântec”, a spus Aura la Prima Oră.

Cît despre momentul greu prin care a trecut, Aura a ținut să se exprime prin muzică: „Niște lucruri șe așteaptă de la mine, niște explicații și am zis fiind artist făcând această melodie nu voi mai avea ce comenta, cel care are de auzit va auzi și va înțelege”

Pentru mai multe detalii vizionează interviul de la Prima Oră, tot acolo vezi și videoclipul.

Sursa video: Prima Oră

Distribuie articolul: