Nu contează dacă te pricepi în modă sau nu, mereu trebuie să ai grijă de aspectul tău. Pentru că totuși, trebuie să recunoaștem, aspectul nostru contează și influențează modul în care ne simțim și ne vedem pe noi înșine.

De foarte multe ori aspectul nostru ne definește identitatea. De aceea este esențial să fii atent și la lucrurile mărunte care deseori nu arată foarte bine pe tine și te fac să te simți inconfortabil. 

Mai jos găsești câteva sfaturi care te vor ajuta să te simți mai bine, dar și te vor ajuta să nu mai repeți greșelile pe care probabil le făceai inconștient. 

Iată cum să arăți cât mai bine în fiecare zi: 

Fii atentă la lungimea pantalonilor tăi

Foto: oanahrp.com

Lungimea pantalonilor este importantă și trebuie să atragi atenția la acest detaliu. Pantalonii evazați și largi sunt acum în trend, dar oricum trebuie să analizezi foarte bine modelul de blugi pe care îl alegi. Întotdeauna ține cont de stilul tău. Blugii ar trebui să fie întotdeauna aliniați cu linia pantofilor. Astfel, va fi frumos, dar nici nu se vor murdări.  

Fondul tău de ten trebuie să se potrivească și cu gâtul 

Foto: sole.ro

Atunci când cumperi un fond de ten, trebuie să te asiguri că îl poți folosi în mai multe locuri nu doar pe față, de exemplu să se potrivească și pentru gât. 

Îmbracă-te astfel încât haina să te reprezinte 

Foto: brightside.me

Modul în care ne îmbrăcăm înseamnă mult mai mult decât alegerea hainelor și culorilor. Hainele afectează modul în care noi ne simțim, dar și modul în care ne exprimăm personalitatea în fiecare zi. Acest lucru explică de ce ne simțim atât de diferit și incomod când purtăm ceva ce în mod normal nu am fi purtat niciodată. Joaca-te cu culorile, modelele și lungimile hainelor, dar totodată păstrează-ți stilul. 

Poartă culori potrivite 

Foto: foxi.ro

Deseori femeile vor să arate diferit și greșesc atunci când își aleg culoarea. Galbenul neon sau rozul aprins poate arăta perfect pe prietena ta, dar nu și pe tine. Alege culori care într-adevăr ți se potrivesc. 

Nu mai purta mărime greșită la sutien

Foto: brightside.me

Asigură-te că sutienul ți se potrivește corect înainte de a-l cumpăra. Dacă se ridică, lasă un gol în față sau pare prea strâns, cel mai bine este să-l pui înapoi pe raft. Încearcă diferite dimensiuni sau cere ajutorul consultantului pentru a găsi mărimea perfectă pentru tine. 

Tu ce alte sfaturi ai mai adăuga la această listă?