Se fac deja trei luni de când Regina Elisabeta a II-a împreună cu soțul său, Prințul Filip, se află în autoizolare la Castelul Windsor. În toată această perioadă, cei doi nu au fost observați de către reporteri, recent însă Regina a fost surprinsă în curtea castelului. Ce fotografii au fost realizate, vezi mai jos.

Recent, în timpul unei plimbări pe teritoriul castelului, Regina Elisabeta a fost observată de obiectivele curioase ale paparazzilor. Regina, la ai ei 94 de ani, a fost surprinsă în timp ce se plimba cu unul dintre caii ei preferați, un ponei de munte, pe nume Balmoral Fern. Aceasta a fost însoțită de îngrijitorul de cai ,Terry Pendry, care pe tot parcursul plimbării a fost alături, respectând distanța cuvenită.

Reamintim că până în acest moment, Regina Elisabeta a II-a a fost văzută ultima dată în public pe 19 martie, atunci paparazzi au suprins-o în timp ce părăsea Palatul Buckingham pentru ca să se autoizoleze pe timp de pandemie. Câteva zile mai târziu, soțul Reginei Elisabeta a II-a, prințul Filip, a venit la reședința regală din Windsor. Acum, aceștia se află la Castelul din Windsor, alături de alți 22 de oameni din personalul regal.

Se știe că pe parcursul întregii perioade de autoizolare, Regina Elisabeta a II-a, care din copilărie are o pasiune aparte pentru cai, aproape în fiecare zi, practică călăritul.

În 2011, medicii i-au recomandat reginei să înceteze călăritul din cauza durerilor cronice de genunchi. Aceasta la rândul ei a ascultat sfaturile medicilor, dar nu a putut renunța complet la călărit, iar acum face acest lucru cu multă prudență.

Sursa: Spletnik.ru