Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria producție de gin pe bază de plante cultivate în proprietatea Sandringham. Să vedem care sunt detaliile. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a lansat propria marcă de gin. Gin Royal este fabricat din plante cultivate pe terenul proprietății Sandringham din estul Angliei. De aici și numele ginului – Sundringham Celebration Gin.

Eticheta spune că „ginul are un gust bogat, cu tonuri pronunțate de ienupăr și un gust de citrice”. Băutura cu o tărie de 42 ° miroase a mirt și kaki, care cresc pe moșie. Apropo, ginul este băutura alcoolică preferată a reginei.

Costul unei sticle de 0,5 L este de 67$. Ginul poate fi procurat de pe site-ul reședinței, cu toate acestea, la acest moment, numai rezidenții din Marea Britanie îl pot comanda. Odată ce restricțiile din cauza coronavirusului au fost aplicate, ginul poate fi comandat online, precum și cumpărat de la un magazin de cadouri de lângă Palatul Sandringham.

Prin producerea propriilor băuturi alcoolice, familia regală se așteaptă să compenseze pierderile financiare suferite din cauza pandemiei, care au dus la închiderea reședințelor regale pentru turiști. Acesta este al treilea gin lansat în numele familiei regale. În iulie, a apărut Buckingham Palace Gin, iar la începutul lunii noiembrie, fiul reginei, prințul Charles, și-a prezentat ginul Highgrove.

Sursă: glamour.ru