Își bucură clienții cu cele mai strălucitoare lucrări. Lilia Iacub este cunoscută datorită talentului și iscusinței de care dă dovadă. A căzut în mrejele pietrelor Swarowski atunci când a devenit mamă, iar acum nu-și imaginează o ocupație mai frumoasă ca aceasta. UN MILION este numărul care o caracterizează, pentru că atâtea cristale a încrustat manual anul acesta.

Cum i-a reușit această performanță?! Pentru că este o fire dibace și răbdătoare. Pe cât de migăloasă este această muncă, pe atât și plăcerea este mai mare. Așa a reușit să-și facă peste o mie de clienți fideli și mulțumiți de creațiile sale.

„Nu îmi vine să cred. Am peste 1000 de lucrări, iar pe o lucrare aproximativ 1000 de cristale încrustate. Mă gândesc acum că fiecare pietricică a trecut prin mâinile mele, fiecare cristal a fost luat atent cu penseta și pus la locul lui ca să formeze magia lucrării. Eu sunt foarte fericită”, a spus meșterița.

Plină de emoții, dar mândră de ce a realizat, Lilia este meșterița pentru care oboseala nu capătă sens, iar ceea ce o face împlinită sunt clienții fericiți!

Citește și: Lilia Iacub – mama care a îmblânzit pietrele Swarovski: „Petrec toate nopțile printre cristale!”

 

Distribuie articolul: