Actrița americană le-a detronat pe actrițele Jennifer Aniston și Ducesa Meghan Markle, la numărul de abonați pe Instagram, acumulați într-un timp foarte scurt. Contul vedetei, care a debutat pentru o cauză nobilă, a acumulat 3 milioane de urmăritori în mai puțin de 3 ore.

Acum trei zile, Angelina Jolie și-a lansat cont de Instagram, iar în prezent, actrița din Lara Croft, Maleficenta sau Ethernals (ce urmează să fie lansat pe 28 octombrie 2021) se poate lăuda cu aproape nouă milioane de abonați. Internauții s-au grăbit să-i de-a follow contului, chiar mai rapid decât contului fostei sale „rivale” Jennifer Aniston, care a adunat 1 milion de urmăritori în trei ore, sau contului Ducilor de Sussex, care au acumulat 1 milion în 5 ore și 45 de minute, ambele în 2019.

Deși, știm noi, cele mai populare conturi de pe platformă sunt, de obicei, despre lifestyle (modă, fashion sau călătorii), postările Angelinei sunt departe de a fi obișnuite. Actrița şi-a făcut cont pentru a atrage atenţia asupra situaţiei disperate din Afganistan.

Prima ei postare a fost cu scrisoarea unei tinere afgane care își exprima îngrijorarea față de soarta tuturor celor ca ea, aflați sub controlul talibanilor.

Citește și: Angelina Jolie, despre acțiunile întreprinse de SUA pentru Afganistan: „Este o trădare și un eșec”

Distribuie articolul: