Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a debutat pe Instagram și, în prima ei postare a împărtășit o scrisoare pe care a primit-o de la o adolescentă din Afganistan. 

În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber”, le-a scris câștigătoarea Oscarului noilor ei 1,5 milioane de urmăritori. „Așadar, am venit pe Instagram să le împărtășesc poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile lor de bază ale omului.

În scrisoare adolescenta a scris despre fricile pe care le are pe fondul preluării de către talibani a Afganistanului.

„Cu toții am avut drepturi, am putut să ne apărăm drepturile în mod liber, dar de când au venit talibanii, ne temem cu toții de ei și credem că toate visele noastre au dispărut”, a scris ea.

În descriere, Angelina Jolie și-a amintit că a făcut o călătorie la frontiera Afganistanului.

„Este dezgustător să vezi afganii plecând din nou din cauza fricii și incertitudinii care le-a cuprins țara”, a scris Jolie.

Apoi a cerut ca urmăritorii săi să acționeze. În biografia sa, Jolie a legat o pagină de pe site-ul UNHCR, în care Agenția ONU pentru Refugiați a solicitat sprijinul răspunsului umanitar din Afganistan „pentru a se asigura că toți cei care necesită asistență nu sunt uitați”.

„Voi continua să caut modalități de a ajuta. Și sper că mă veți alătura”, a conchis actrița.

Sursa: Angelina Jolie/ Instagram

Distribuie articolul: