Parfumul pe care îl poartă, poate descriere cel mai bine o femeie! Acesta spune multe  despre personalitatea ei (atitudinea, curajul, starea sa, relația ei cu cei din jur și încrederea pe care o are în propria persoană). Ai de parcurs o cale lungă, dar care merită, ca să-ți descoperi parfumul – semnătură.

Parfumul are puterea de a debloca amintirile și de a defini momente din viață, așa că alege-l cu grijă!

1. Chanel Coco Mademoiselle

Este incredibil de elegant, sexy și pasional – într-un mod elevat și misterios. Ușor dulce, însă, într-un mod complex, grație notelor speciale de vetiver, commiphora opoponax, vanilie, mosc alb, patchouli și tonka.

2. Chloé Eau de Parfum

Este un parfum deosebit, fără să fie „prea mult”. Notele armonioase de itchi chinensis, frezie, bujor, lăcrămioare și trandafir te vor cuceri din primele secunde.

3. YSL Mon Paris Intensement

Farmecul său este dat de combinația notelor de kasmeran, mosc alb, patchouli și benzoin, cu o inimă senzuală de trandafir bulgăresc, bujor alb, și frezie. Descoperirea notelor fructate (zmeură, portocale și coacăze negre) te va face să tresari.

4. Diptyque Do Son

Do Son este intens, persistă incredibil de mult pe piele și are un miros special, incredibil de feminin. Notele de iris, tuberoze, trandafir și flori de portocale sunt perfect „condimentate” de piperul roz și benzoin.

5. Guerlain Shalimar Souffle de Parfum

Delicat și deosebit deopotrivă, acest parfum va atrage imediat atenția. Toate fetele pasionate de el spun că este „greu de descris”, un semn că e, cu adevărat, special. Te va cuceri cu note de floare de portocale, iasomie arabească, mandarină, bergamotă, lămâie, vanilie, mosc alb și paciuli.

Sursa: andreearaicu.ro

Foto: google.com  instagram/ Andreea Balaban

Distribuie articolul: