Chiar fiecare femeie este frumoasă în felul ei, există anumite zodii care reușesc să cucerească mult mai ușor și parcă au acel ceva care nu poate fi definit exact, dar care este irezistibil. Sunt femei care știu să își pună în valoare atuurile fizice și mentale și care nu se tem să își exprime personalitatea, ceea ce atrage admirația sexului opus. Frumusețea lor este, așadar, o combinație de trăsături fizice și de caracter care l-ar cuceri chiar și pe cel mai pretențios bărbat. Vezi mai jos un top 5 al celor mai frumoase femei din zodiac.


Balanță

Nu în zadar este guvernată nativa de planeta Venus: ea este o romantică incurabilă, o femeie delicată și idealistă, cum rar mai întâlnești în ziua de azi. În plus, iubește frumosul și are grijă de ea până în cele mai mici detalii, fără să cadă însă în păcatul vanității. Balanțele au un șarm unic și reușesc să seducă orice bărbat cu o ușurință demnă de admirație. Sunt maestre ale flirtului, iar frumusețea lor inocentă pare să ascundă și ceva misterios în ea, ceea ce îi face pe bărbați să dorească să le cunoască mai bine. Pe lângă faptul că sunt foarte atrăgătoare fizic, Balanțele au un stil vestimentar desăvârșit, fiind printre cele mai bine îmbrăcate semne din horoscop.

Leu

Leoaica este însăși definiția cuvântului „sexi”. Plină de pasiune, creativă, energică și curajoasă, ea își alege „prada” și nu se lasă până nu o prinde în mrejele ei. Acest lucru se întâmplă foarte repede – Leoaicele au o frumusețe arzătoare, care iese prin fiecare por și cucerește iremediabil. În plus, sunt foarte îndrăznețe și își creează un stil doar al lor, pentru că nu suportă să arate banal. Sunt acele femei care încearcă cele mai noi trenduri și le dau o notă personală – este realmente imposibil să nu le remarci și admiri. Frumusețea fizică a Leoaicei este perfect completată de personalitatea nativei, iar tocmai această combinație este cea care o face să aibă o aură specială. Poți spune multe despre o Leoaică, dar nu că nu este o prezență memorabilă.

Săgetător

A doua zodie de foc din top este o femeie a cărei frumusețe sare imediat în ochii bărbaților, deoarece este puțin atipică. Nu este nicidecum o „păpușă Barbie”, dar are niște trăsături care atrag, chiar dacă nu sunt perfecte. O mare parte din această frumusețe provine din interior, poate din faptul că Săgetătoarea strigă prin fiecare por: „Sunt o femeie liberă și independentă!”. Această atitudine atrage bărbații ca un magnet. Săgetătoarele nu sunt în mod special pasionate de trenduri, dar au un bun gust înnăscut și, ca toate zodiile de foc, sunt creative, așa că își creează un stil doar al lor, care le avantajează.

top 5 cele mai frumoase zodii_488_488

Vărsător

Femeia Vărsător este una dintre cele mai frumoase, în primul rând datorită trăsăturilor fizice care se apropie de perfecțiune, dar și datorită faptului că au o atitudine detașată. Uneori pot părea chiar nepăsătoare, ceea ce îi înnebunește pe bărbați, care își pun ambiția să cucerească acest „fruct interzis”. Frumusețea unui Vărsător este rece și aproape imposibil de îndepărtat din memorie. Femeile din această zodie au o privire adâncă precum un ocean, deosebit de inteligentă, dar și o grație nativă de invidiat. Trendurile vestimentare sunt ultimul lucru care le interesează, pentru că nu își doresc să se conformeze, ci să se îmbrace exact așa cum le place, chit că gurile rele nu le dau pace din acest motiv.

Scorpion

Primul loc în topul celor mai frumoase femei din zodiac îl ocupă Scorpioancele, care sunt înzestrate cu o frumusețe fizică ieșită din comun. Femeile născute în această zodie ascund o pasiune mocnită – dincolo de rezerva pe care o au la suprafață, se ascunde o flacără puternică, ce arde încontinuu. Frumusețea fizică este amplificată enorm de misterul care le înconjoară, pe care toți bărbații vor să îl dezlege. Inteligența și independența aceste zodii sunt atractive prin excelență, însă pot fi uneori intimidante pentru bărbații slabi de înger. Stilul femeilor din zodia Scorpion este unul elegant și plin de rafinament. Negrul este una dintre culorile care le avantajează cel mai mult, pentru că amplifică acel aer misterios care le înconjoară.

Foto: divahair.ro

Distribuie articolul: